Advertisement

Burak Yılmaz Eşi : Burak Yılmaz eski eşi İstem Hanım'la barıştı - Son Dakika ... : Milli futbolcu burak yılmaz'a şiddet gördüğü şikayetiyle boşanma davası açan i̇stem yılmaz, düğün günü cumhurbaşkanı tayyip erdoğan, eşimi telefonla arayarak 3 çocuk yapmamızı istedi.

Burak Yılmaz Eşi : Burak Yılmaz eski eşi İstem Hanım'la barıştı - Son Dakika ... : Milli futbolcu burak yılmaz'a şiddet gördüğü şikayetiyle boşanma davası açan i̇stem yılmaz, düğün günü cumhurbaşkanı tayyip erdoğan, eşimi telefonla arayarak 3 çocuk yapmamızı istedi.. Hürriyet'in haberine göre burak yılmaz'la iki yıl önce evlenen i̇stem yılmaz, eşinden şiddet gördüğü. 11 sayfalık dilekçesinde i̇stem yılmaz çapıcı iddialarda bulundu. İddiaya göre i̇stem yılmaz hamileliğini bahane etti, 41.5 milyon tl'nin peşine düştü. 0:34 forx5 tv 6 831 просмотр. Çin'e transfer olan milli futbolcu burak yılmaz'ın, kürtaj yaptırması için eşi i̇stem yılmaz'ı dövdüğü öne sürüldü.

Az sonra kadının suratından kişilik analizleri başlayacaktır. İstem yılmaz, burak yılmaz'la 2006'da tanıştı ve 3 yıllık birlikteliğin ardından 2009'da evlenme kararı alsalar da nikâha bir gün kala kına gecesinde burak yılmaz'ın neden olduğu tartışmalar yüzünden. Futbolcu burak yılmaz eşini dövdüğü iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı şu paylaşımla yanıt verdi Milli futbolcu burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz arasında görülen boşanma davasında mahkeme tarafların boşanmalarına karar verdi. 11 sayfalık dilekçesinde i̇stem yılmaz çapıcı iddialarda bulundu.

Burak Yılmaz eski eşi İstem Atilla ile barıştı - Haber3
Burak Yılmaz eski eşi İstem Atilla ile barıştı - Haber3 from i.haber3.com
Burak yılmaz'ın hamile eşini dövüp, karnındaki çocuğu da aldırmak istemesi. Mahkeme dün resmi kararını çiftin boşanması yönünde açıkladı. 11 sayfalık dilekçesinde i̇stem yılmaz çapıcı iddialarda bulundu. Uzun bir süredir eşi i̇stem yılmaz'la evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaşan ünlü futbolcu burak yılmaz'ın yüzü yine gülmüyor. Milli futbolcu burak yılmaz'a şiddet gördüğü şikayetiyle boşanma davası açan i̇stem yılmaz, düğün günü cumhurbaşkanı tayyip erdoğan, eşimi telefonla arayarak 3 çocuk yapmamızı istedi. Yeşil sahalarda umduğunu bulamayan yılmaz'a bir darbe de eşi i̇stem yılmaz'dan geldi. İstem yılmaz'ın dilekçesinde şu ifadeler. A milli futbol takımımız ile fransa'da olan burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz boşanma davası açtı.

Lille takımıyla 2 yıllık sözleşme imzalayarak fransa'ya uçan yıldız futbolcu burak yılmaz'ın, gitmeden önce eski eşi ve.

İstem yılmaz, burak yılmaz'la 2006'da tanıştı ve 3 yıllık birlikteliğin ardından 2009'da evlenme kararı alsalar da nikâha bir gün kala kına gecesinde burak yılmaz'ın neden olduğu tartışmalar yüzünden. Milli futbolcu burak yılmaz'a şiddet gördüğü şikayetiyle boşanma davası açan i̇stem yılmaz, düğün günü cumhurbaşkanı tayyip erdoğan, eşimi telefonla arayarak 3 çocuk yapmamızı istedi. Az sonra kadının suratından kişilik analizleri başlayacaktır. Burak yılmaz'ın hamile eşini dövüp, karnındaki çocuğu da aldırmak istemesi. Futbolcu burak yılmaz eşi i̇stem yılmaz, kızları nazlı (3) ve derin (1.5) ile armutlu'da bir hamburgecide buluştu. Yazın düğün yapmayı masa planlayan can bonomodidem soydan çiftinin yollarını ayırması bu haftaya damgasını vurdu. 11 sayfalık dilekçesinde i̇stem yılmaz çapıcı iddialarda bulundu. Burak yılmaz, eşi i̇stem yılmaz'ın şiddet gördüğünü iddia ederek boşanma davası açmasıyla ilgili konuştu: Futbolcu burak yılmaz eşini dövdüğü iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı şu paylaşımla yanıt verdi Çin'de oynayan milli futbolcu burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz, 'hamileyken beni dövdü' deyip boşanma davası açmıştı. Çin'e transfer olan milli futbolcu burak yılmaz'ın, kürtaj yaptırması için eşi i̇stem yılmaz'ı dövdüğü öne sürüldü. 12 milyon tl tazminat ve aylık 65 bin tl nafaka talep eden i̇stem yılmaz'ın talebi mahkemece haklı görülmeyerek 1,3 milyon tl tazminat ve aylık 10 bin tl nafaka ödenmesine karar verildi. İstem yılmaz, pekin'deki türk başkonsolosluğu'na sığınarak yardım istedi.

Burak yılmaz'dan eşi i̇stem yılmaz'a karşı dava (velayeti istedi). Bu ayrılık size ne düşündürdü? Çin'e transfer olan milli futbolcu burak yılmaz'ın, kürtaj yaptırması için eşi i̇stem yılmaz'ı dövdüğü öne sürüldü. Milli yıldızımız burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz, eşinden boşanmak için dava açtı. Futbolcu burak yılmaz eşi i̇stem yılmaz, kızları nazlı (3) ve derin (1.5) ile armutlu'da bir hamburgecide buluştu.

Eski eşi İstem Yılmaz'dan Burak Yılmaz'a icra davası - Haber3
Eski eşi İstem Yılmaz'dan Burak Yılmaz'a icra davası - Haber3 from i.haber3.com
11 sayfalık dilekçesinde i̇stem yılmaz çapıcı iddialarda bulundu. Dayak yüzünden çin'deki türk konsolosluğuna sığındığını iddia eden i̇stem yılmaz. Beşiktaş'ın kaptanı burak yılmaz, yeni yıla mutlu girdi. Burak yılmaz kişisel sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. Çin'de oynayan milli futbolcu burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz, 'hamileyken beni dövdü' deyip boşanma davası açmıştı. Milli futbolcu burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz arasında görülen boşanma davasında mahkeme tarafların boşanmalarına karar verdi. Burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz, boşanma davası açtı çin'in beijing guoan kulübünde forma giyen galatasaray'ın eski yıldızı burak yılmaz'ın, dört aylık hamile eşine şiddet uyguladığı iddia edildi. 0:34 forx5 tv 6 831 просмотр.

Çin'e transfer olan milli futbolcu burak yılmaz'ın, kürtaj yaptırması için eşi i̇stem yılmaz'ı dövdüğü öne sürüldü.

Az sonra kadının suratından kişilik analizleri başlayacaktır. Burak yılmaz, boşandığı eşiyle fransa yolculuğu öncesinde dini nikah kıydı. Futbolcu burak yılmaz eşini dövdüğü iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı şu paylaşımla yanıt verdi İstem yılmaz'ın önümüzdeki günlerde davayı geri çekeceği söyleniyor. İstem yılmaz, pekin'deki türk başkonsolosluğu'na sığınarak yardım istedi. Burak yılmaz eşi i̇stem'i, ikinci kızlarına 4 aylık hamileyken kürtaja zorladı. Lille takımıyla 2 yıllık sözleşme imzalayarak fransa'ya uçan yıldız futbolcu burak yılmaz'ın, gitmeden önce eski eşi ve. 24 ocak 2018, çarşamba 05:32 son güncelleme: Yılmaz, eski eşi i̇stem atilla ile barıştığını yılmaz, eski eşi i̇stem atilla ile barıştığını sosyal medyadan duyurdu. Milli futbolcu burak yılmaz'a şiddet gördüğü şikayetiyle boşanma davası açan i̇stem yılmaz, düğün günü cumhurbaşkanı tayyip erdoğan, eşimi telefonla arayarak 3 çocuk yapmamızı istedi. Uzun bir süredir eşi i̇stem yılmaz'la evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaşan ünlü futbolcu burak yılmaz'ın yüzü yine gülmüyor. 12 milyon tl tazminat ve aylık 65 bin tl nafaka talep eden i̇stem yılmaz'ın talebi mahkemece haklı görülmeyerek 1,3 milyon tl tazminat ve aylık 10 bin tl nafaka ödenmesine karar verildi. Galatasaray'ın eski yıldızı burak yılmaz'ın dört aylık hamile eşi i̇stem yılmaz'ın kendisine şiddet uygulandığı iddiasıyla boşanma davası açması gündeme bomba gibi düştü.

Yazın düğün yapmayı masa planlayan can bonomodidem soydan çiftinin yollarını ayırması bu haftaya damgasını vurdu. Dayak yüzünden çin'deki türk konsolosluğuna sığındığını iddia eden i̇stem yılmaz. Futbolcu burak yılmaz eşi i̇stem yılmaz, kızları nazlı (3) ve derin (1.5) ile armutlu'da bir hamburgecide buluştu. İddiaya göre i̇stem yılmaz hamileliğini bahane etti, 41.5 milyon tl'nin peşine düştü. Burak yılmaz eşi i̇stem'i, ikinci kızlarına 4 aylık hamileyken kürtaja zorladı.

Burak Yılmaz eski eşiyle yeniden evleniyor! - Bursa.com
Burak Yılmaz eski eşiyle yeniden evleniyor! - Bursa.com from www.bursa.com
Burak yılmaz, boşandığı eşiyle fransa yolculuğu öncesinde dini nikah kıydı. A milli futbol takımımız ile fransa'da olan burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz boşanma davası açtı. Burak yılmaz ile yaklaşık 1 yıl önce evlenen i̇stem yılmaz, milli futbolcuya boşanma davası açtı. Futbolcu burak yılmaz eşini dövdüğü iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı şu paylaşımla yanıt verdi Trabzon spor 'da forma giyen burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz anlaşmalı boşanma kararı vermişlerdi. Huzurlu olması önemlidir. i̇stem yılmaz'ın, eşinden 12 milyon tl. Galatasaray'ın eski oyuncusu burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz'a şiddet uyguladığı haberleri bomba gibi düştü. Bu ayrılık size ne düşündürdü?

Hürriyet'in haberine göre burak yılmaz'la iki yıl önce evlenen i̇stem yılmaz, eşinden şiddet gördüğü.

Eşi i̇stem hanım'ı ikinci bebeklerine 4 aylık hamileyken dövdüğü iddia. Trabzon spor 'da forma giyen burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz anlaşmalı boşanma kararı vermişlerdi. Mahkeme dün resmi kararını çiftin boşanması yönünde açıkladı. Yılmaz, eski eşi i̇stem atilla ile barıştığını yılmaz, eski eşi i̇stem atilla ile barıştığını sosyal medyadan duyurdu. Çin'de oynayan milli futbolcu burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz, 'hamileyken beni dövdü' deyip boşanma davası açmıştı. Dayak yüzünden çin'deki türk konsolosluğuna sığındığını iddia eden i̇stem yılmaz. Yazın düğün yapmayı masa planlayan can bonomodidem soydan çiftinin yollarını ayırması bu haftaya damgasını vurdu. Milli futbolcu burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz arasında görülen boşanma davasında mahkeme tarafların boşanmalarına karar verdi. A milli futbol takımımız ile fransa'da olan burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz boşanma davası açtı. 12 milyon tl tazminat ve aylık 65 bin tl nafaka talep eden i̇stem yılmaz'ın talebi mahkemece haklı görülmeyerek 1,3 milyon tl tazminat ve aylık 10 bin tl nafaka ödenmesine karar verildi. Çin'e transfer olan milli futbolcu burak yılmaz'ın, kürtaj yaptırması için eşi i̇stem yılmaz'ı dövdüğü öne sürüldü. Burak yılmaz eşi i̇stem'i, ikinci kızlarına 4 aylık hamileyken kürtaja zorladı. Bu ayrılık size ne düşündürdü?

İddiaya göre i̇stem yılmaz hamileliğini bahane etti, 415 milyon tl'nin peşine düştü burak yılmaz. Yılmaz, eski eşi i̇stem atilla ile barıştığını yılmaz, eski eşi i̇stem atilla ile barıştığını sosyal medyadan duyurdu.

Posting Komentar

0 Komentar